Zeeland Outdoor

Dit jaar zal het de negende keer zijn dat Zeeland Outdoor georganiseerd wordt. Zeeland Outdoor 2014 vind plaats op De Kroo ruitersport te Nieuw en Sint Joostland. Zowel de spring- als dressuurruiters komen aan hun trekken. Het is zeker een aan te raden concours voor iedere wedstrijdruiter!

De Kroo ruitersport heeft de perfecte accommodatie voor dit evenement met 2 binnenpistes, de Sint Joosthal van 20 x 60 en de Nieuwlandhal van 30 x 65 en met 2 buitenpistes. De buitenpiste die gebruikt wordt als losrijring is eveneens 20 x 60. De ringen worden gelegd op het wedstrijdterrein “Arena Hippique” dat 75 x 65 meet. Alle pistes zijn voorzien van een Agterberg-bodem.

Zeeland Outdoor

Van 2 mei tot en met 4 mei vindt Zeeland Outdoor Jumping plaats en van 10 juli tot en met 13 juli vindt Zeeland Outdoor Dressage plaats.

Tijdens Zeeland Outdoor Dressage is er gedacht aan elke dressuurruiter, van het B niveau tot en met de Grand Prix. Eveneens is er de mogelijkheid voor ruiters vanaf het niveau Z om een kür op muziek te rijden. Er worden ook jonge paarden rubrieken uitgeschreven zoals dressuurcompetitie “Beste Zeeuws gefokte dressuurpaard” en Subli kampioenschap 4, 5 en 6 jarigen. Snel inschrijven is de boodschap, vermits het een heel populair concours is.

Tess zal op 12 en 13 juli in actie komen met de paarden Zaniro en Rowelt. Net zoals in 2013 zullen de paarden gestald worden op de accommodatie van De Kroo ruitersport.

Tijdens de editie van 2013 schitterde Rowelt, door elke proef in de prijzen te vallen. Voor Rowelt zal Zeeland Outdoor Dressage 2014 zijn comeback zijn.

Zeeland Outdoor

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.